duminică, 24 iulie 2016

Bimmer Service-ul familie mele!

Decat s-au nascut cele doua printese am stabilit ca avem nevoie de o masina, cand ai doua gemene este foarte greu sa te plimbi tot orasul cu ele in brate, mai ales in acele autobuze supre-hiper-aglomerate in care nici tu, ca adult si om serios nu ai cum sa respiri. Sa va mai povestesc despre mirosul atat de imbietor care te loveste cand urci in ele? Sau de acele persoane in varsta care vor neaparat sa stea jos? 
Toate acestea si multe altele ne-au convins ca este timpul sa luam o masina, alta bataie de cap ca modele sunt multe si fiecare are ceva deosebit. Sotul a decis ca un BMW este fix ce avem nevoie pentru ca o calatorie in familie sa iese in castig.
Singura chestie la care nu ne-am asteptat a fost stabilirea unui ”doctor” pentru masina. La fel ca si oamenii masinile se imbolnavesc si au mare nevoie de un doctor care sa le prescrie reteta sau sa le opereze( sau cel putin asa cred micutele noastre atunci cand ducem masina la service). Noi ne-am gasit doctorul la Bimmer Service, un service foarte bun din Bucuresti.
De ce l-am denumit doctor? Pentru ca este specializat in BMW-uri, la fel cum un doctor oftalmolog se va ocupa de ochi sau un stomatolog de dinti, si pentru ca in acest fel am reusit sa le convingem si pe cele mici sa mearga la doctor. Cum masina merge la doctor cand este bolnava asa trebuie si ele.
Inainte de a alege acest doctor am consultata mai multe Bimmer service pareri si astfel am realizat ca urmeaza sa facem cea mai buna decizie din viata noastra. Pe oricine intrebam de acest service auzeam numai lucruri bune. In plus sotul meu nu este genul care sa apeleze la un service normal pentru masina sa, el este de parere ca doctorul generalist este doar pentru informatii si nu si pentru ajutor, asa ca trebuie sa mergem direct la doctorul care trebuie.
Cand a gasit pentru prima oara site-ul era in cautare de informatii despre Unde schimb lichidul de frana BMW, nici nu se asteptase sa gaseasca un doctor specializat in BMW-uri care sa fie dispus sa il si ajute cu pretioasa noastra masina. A fost cea mai fericita zi din viata lui si chiar atunci i-a scris si un mesaj cu problemele masinii.
A doua zi a venit si raspunsul si s-a si decis sa apeleze la weekend la service. Eram mai fericit decat un copil mic care mergea pentru prima oara in parcul de distractii. A gasit repede Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti si a fost multumit de experienta cu cei de la service. Mai mult decat atat a decis sa apeleze la ei ori de cate ori are nevoie. Noi ne-am ales cu un nou doctor, dar si cu siguranta ca masina noastra nu ne v-a parasi in cel mai frumos moment. Pentru mine Bimmer este service-ul familiei mele si doctorul BMW-ului nostru! Va invit si pe voi sa ii contactati!

vineri, 1 iulie 2016

Atunci cand ai nevoie de SIXT Rent a Car

Luna trecuta am avut nunta, pentru că iubita mea își dorea foarte mult să ajungem la biserica intr-o limuzina am început să caut firme care să se ocupe cu închirierea de limuzine pentru fericitul eveniment. Un foarte bun prieten ne-a recomandat SIXT Rent a Car si am decis să colaborez cu ei. Pe lângă prețul mult mai mic decât la alte firme la ei am găsit și foarte multe intelegere, nu au avut nimic de obiectat atunci când am de is să schimbăm puțin traseul si chiar ne-au ajutat să scăpăm de emotii.
Inca nu plănuisem lună de miere pentru că nu gasisem un mijloc de transport, vrem să vizităm o mare parte din România și nicio firmă de turism nu ne-aa put oferii un abonament bu .
Dar tocmai ce mi-am amintit de firma cu limuzina si de faptul că se ocupă cu rent-a-car si mai mult decât atât sunt si o firma foarte ok care cu siguranță ne va ajuta să ne decidem asupra masinii potrivite.
De la  New Kopel Group am aflat si mai multeinformatii foarte bune in ajutorul planului nostru. Ne-am decis astfel sa plecam in luna de miere dintr-o mașină închiriată de la SIXT Rent a Car.

Ce părere aveți despre ideea noastra? Credeți că este un pic prea nebunească pentru luna de miere sau este o metodă foarte buna de a ne distra împreună prin tara?